Ninas pedagogiske verktøykasse

Økt studentengasjement gir bedre læring! Derfor har jeg gjennom årenes løp utviklet en rekke pedagogiske undervisnings-aktiviteter og læringsverktøy. Disse kan du nå få tilgang til.

Studentene er ansvarlig for egen læring. De er også ansvarlig for selv å produsere innholdet i deres læringssituasjon. Men,- det er jeg som tilrettelegger for det. Og det er jeg som må tilpasse og utvikle aktiviteter, slik at de får maksimalt læringsutbytte. Min rolle er derfor å være en lærende fasilitator og inspirator. Det er en kjempeviktig rolle, som jeg tar seriøst!

Bilder under viser utgangspunktet for den pedagogiske verktøykassa. Sammen med Differ, chatte appen for høyere utdanning, rydder og kategoriserer jeg alle aktivitetene for at det skal bli lett å finne forslag til aktiviteter. Ønsker du tilgang, bli med i læringssamfunnet for forelesere som ønsker å skape studentengasjement.

 

Pedagogiske kasse 2018

Reklame

3 kommentarer om “Ninas pedagogiske verktøykasse

  1. Hei Nina.
    Spennende å lese om verktøykassen din. Jeg søker en som er er god på formidling og metodikk i skolen. Kunne ta kontakt med meg på e-post som jeg har lagt inn her. Vennlig hilsen Marita Andersen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s