Om

Nina RonæsNina Ronæs heter jeg, og er høyskoleforeleser på Handelshøyskolen BI. Jeg er en helt vanlig jente fra Moss, som har et stort engasjement rundt tema «formidling». Jeg elsker selv å stå på scenen og presentere, derfor har jeg den perfekte jobben! Å nå frem med et budskap er ikke alltid like enkelt, men utrolig spennende. Min jobb er å få studentene interessert i faget og inspirere dem til å gjøre en ekstra innsats for å øke læringsutbyttet.

Derfor utvikler jeg pedagogiske formidlings-verktøy som passer både innen undervisning og i andre situasjoner der man skal presentere noe. Skriver fortiden på en bok, sammen med min kollega Tor Haugnes, om «hvordan nå frem med sitt budskap?«. Boken er ment for alle (næringslivet) som trenger tips og råd til hvordan man skal presentere og formidle et budskap.

Jeg underviser fortrinnsvis store klasser, helt opp til 650 studenter pr. klasse. Store klasser byr på utfordringer mht å catchballen in actionaktivisere studentene. Derfor synes jeg det er ekstra moro å utvikle aktiviteter til en slik gruppe. Og fungerer aktivitetene i en stor klasse, vil de definitivt fungere i en liten gruppe også.

Fagene jeg underviser i er bl.a. forbrukeratferd, markedsføring og service& innovasjon. I disse fagene krever jeg høyt studentengasjement. Nylig introduserte jeg en ball med mikrofon inni. Den skaper stort engsjement blant studentene. Alle blir hørt. Et supert verktøy som egner seg utmerket i et stort auditorium. Nå kan studentene enklere bli hørt og dele sine meninger i de faglige diskusjonene.

BI rektor Tom Colbjørnsen og meg. Utviklingsprisen deles ut!
Tidligere BI rektor Tom Colbjørnsen overrekker Utviklings-       prisen!

Jeg, Nina Ronæs, fikk også den gleden av å vinne BI`s utviklingspris 2011, for fremragende pedagogisk formidling-og utviklingsarbeid. Må innrømme at det var rå-stas å motta den!

I tillegg til å undervise på BI, holder jeg jevnlig foredrag for næringslivet.

Foredragstema er blant annet:

  • «Kommunikasjon og formidling»
  • «Hvordan formidle et budskap?»
  • «Hvordan skille seg ut? Posisjonering!»
  • «Kjenn dine kunder: Forbrukeratferd!»
  • «Shoppingatferd» 
  • «Hvordan markedsføre tjenester?»

Skulle du ønske å ta kontakt, send meg en e-post på nina.ronas@bi.no

I denne bloggen ønsker jeg å dele mine erfaringer, tanker og engasjement. Både i gode og onde dager!

3 kommentarer om “Om

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s